Team Hairtrends

Yvonne de Boer

Dertig jaar geleden ben ik begonnen met Hairtrends. Een ‘gewone’ kapsalon op een wat aparte locatie. Omdat de salon gevestigd is in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC) gaan veel mensen er vanuit dat wij alleen een klantenbestand van patiënten en ziekenhuismedewerkers hebben. Maar niets is minder waar, de salon is namelijk voor iedereen toegankelijk. We werken met professionele producten en gaan vaak op training om deze producten optimaal te kunnen benutten. In het team is weinig verloop, onze vaste medewerkers werken er al een geruime tijd. Ik ben trots om met zo een mooi team te mogen werken en hoop u dan ook snel eens te mogen begroeten in onze kapsalon.

Naast Hairtrends ben ik bestuurslid van ANKO (Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie) en eigenaresse van ‘Gewoon Anders’ en ‘Rent 4 a day’.


Helga Greeve

Op mijn vijftiende jaar ben ik bij Yvonne in de salon begonnen als leerling. Nu bijna drieëntwintig jaar later ben ik nog steeds met veel plezier bij haar in dienst. Ik ben gespecialiseerd in moderne coupes en kleuringen, haar- en hoofdhuidproblemen en haarwerken. Het is bijzonder om te zien hoe mensen dichter bij zichzelf komen door middel van een haarwerk en een prachtige ervaring om hier aan mogen mee te werken. Maar juist de afwisseling houdt het werk leuk. Zo kan ik ook heel blij worden als ik mensen mag knippen en kleuren, de voldoening als mensen tevreden de deur uit lopen. Na zoveel jaar ervaring blijft het belangrijk om deel te nemen aan trainingen en cursussen. Trends blijven immers veranderen en dus ook de knip- en kleurtechnieken. 


Daisy Strubbe

Ik ben al ruim 12,5 jaar werkzaam bij Hairtrends. Ik ben hier parttime begonnen, maar ik ben inmiddels al 9 jaar fulltimer. Mijn specialiteit is verven en knippen. Zelf draag ik een mat van echt haar, voor haarverlenging en opvulling. Door mijn eigen ervaring kan ik klanten hier beter over adviseren. Ik krijg ook veel training in- en buiten de salon. Het is belangrijk dat je op de hoogte blijft van de laatste mode en trends. Zo heb ik een 5- daagse training van Sebastian gehad, een bijzondere en leuke ervaring. Dit soort dingen en de verschillende mensen die je in de salon krijgt maken het werk de moeite waard.

Lydia Vis

Ik werk inmiddels al bijna 30 jaar samen met Yvonne. In mei 1983 is onze samenwerking van start gegaan. Mijn specialiteit is korte, trendy kapsels. Om mijn technieken up to date te houden en zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van de laatste trends ga ik regelmatig naar trainingen. Zo heb ik een training van Sebastian gehad en ben ik twee keer naar een show van Toni & Guy in Londen geweest. Een keer per maand hebben we zelf een trainingsavond. Hierin behandelen we nieuwe modellen of kleuren, worden we getraind in het gebruik van onze producten en vergaderen we met het gehele team. Doordat we met veel verschillende producten werken, is het belangrijk dat we hierin getraind worden. De producten die we gebruiken zijn gespecialiseerd in hoofdhuid- en haarproblemen. Om dit werk na dertig jaar uitdagend te houden is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de laatste trends. Hierdoor kan ik zeggen dat ik mijn vak nog steeds vol overgave kan uitoefenen.

Doordat de kapsalon is gevestigd in een ziekenhuis, is het werk erg afwisselend. Zo wisselen de klanten van iemand die een nieuw trendy kapsel wilt, tot een klant die ernstig ziek is en kaal dreigt te worden. Hierdoor ben ik mijn eigen gezondheid alleen maar meer gaan waarderen.


Priscilla Oostweegel

Haarstyliste

Afspraak makenHairtrends Haarwerk

Academisch Medisch Centum (AMC)
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam
tel: 020 566 43 43
kvk: 30213708
btw: NL815494750B01