Welkom bij HairtrendsEen bezoek aan Hairtrends is een ervaring. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een professionele knipbeurt, van een eenvoudige coupe tot de nieuwste mode. Maar er is veel meer mogelijk. Professioneel kleuren, permanenten, extensions, pruiken, haarverzorging, hoofdhuidmassages en make-up … het kan allemaal. Onze ervaren medewerksters hebben ieder hun eigen specialisatie. Wat we ook voor u kunnen betekenen, het draait in onze gezellige salon maar om twee dingen: u en uw haar!


De beste producten

Uw haar en hoofdhuid verdienen de best mogelijke behandeling.
Wij werken dan ook uitsluitend met met de milieuvriendelijke, dierproefvrije en professionele producten van Sebastian, Label M, Nioxin, Fudge, Nexxus en Mediceuticals. Al deze merken zijn ook voor u verkrijgbaar in de kapsalon.De Haarpuntenpas

Haarpunten sparen voor korting!
Bij besteding van iedere euro krijgt u 10 punten. Hiermee spaart u voor korting op alle producten in onze winkel, dus ook de sieraden en accessoires. Per 1000 punten krijgt u drie euro korting.
Let goed op de speciale acties, waarbij u met de pas extra korting op bepaalde producten krijgt. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. 

Hairtrends steunt stichting Haarwensen

Afspraak makenHairtrends Haarwerk

Academisch Medisch Centum (AMC)
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam
tel: 020 566 43 43
kvk: 30213708
btw: NL815494750B01